Acasă   |   Despre noi   |   Catalog   |   Pentru autori   |   Pentru cititori   |   Contact   Like us on Facebook
# Universitatea din București

Editura Ars Docendi
Căutare
     


Inscriere la newsletter: introduceti adresa de e-mail


#
Ultrastructura celulelor și țesuturilor
Autor: Nicolae Mirancea, Dorina Mirancea
An: 2010
Pagini: 704
Format: A4 (297 x 210 mm)
ISBN: 978-973-558-520-4
Categoria: Biologie și ecologie
   Lucrarea se adresează celor interesaţi să cunoască unele aspecte ale infrastructurii celulelor şi ţesuturilor în stare de normalitate sau, limitat (când a fost posibil), a unor aspecte care ţin de starea de anormalitate morfo-structurală şi fiziologică în care pot fi implicate celulele şi ţesuturile.
Oameni de știinţă, cercetători ştiinţifici, cadre didactice, medici, doctoranzi, studenţi etc. care lucrează în domeniul ştiinţelor vieţii (biologie, medicină, biotehnologie etc.), interesaţi să achiziţioneze expertiză privind cunoaşterea unor aspecte ale infrastructurii celulelor şi ţesuturilor în stare de normalitate sau implicate în diverse patologii, pot găsi informaţii utile în această carte.
Suportul ilustrativ al acestei cărţi este în totalitate original. Acesta este reprezentat de imagini de microscopie optică (MO), microscopie electronică în transmisie (Transmission Electron Microscopy = TEM), imunoelectronomicroscopie (IEM), microscopie electronică de baleiaj (scanning electron microscopy = SEM), In Situ Hybridization la nivel electronomicroscopic (ultrastructural) = (ISH-EM/ISH-US), precum şi de reprezentă schematice adecvate.
Autorii


poate vă interesează și
#
Studii privind aprecierea valorii pastorale şi a capacităţii de păşunat în unele pajişti din zona sud-vestică a Masivului Făgăraş
#
Soluții verzi pentru orașele din România
#
Endophytic Fungi, from Creatures to Biomachines
#
Brioflora Dobrogei
#
Brioflora României
#
Ecology & Sustainability of Territorial Systems
#
Tehnici de biofizică
#
Organizare celulară
#
Tracheoflora judeţului Buzău
#
Botanica sistematică
Încrengătura Trachephyta